HERBERT FLACK in WINTERREVUE 2017

STERRENCAST MET HERBERT FLACK
THE SOUND OF MOVIES, MET PLUIMEN...
Driewerf hoera! Er komt een derde editie van the one and only "WINTERREVUE". Fans van een heerlijk live-spektakel krijgen in de winter 2017/2018 een straffe, verrassende revue te zien. Stany Crets laat zich deze keer inspireren door "The Sound of Movies". Voor het eerst krijgt de "WINTERREVUE" dus een thema. Ook opvallend, de derde, hippe editie van de "WINTERREVUE" luidt nu al de terugkeer van de kostuums met pluimen in. Alle ingrediënten van de revue worden uit de kast gehaald om er een schitterende live-show van te maken. Met de plannen van Theater Elckerlyc voor een derde editie van deze vernieuwende, muzikale, strakke humoristische show kunnen we nu zeker spreken van een nieuwe traditie in Antwerpen.
Een schitterend live-spektakel met orkest o.l.v. Eric Melaerts, topartiesten en een schitterend creatief team met aan het roer regisseur Stany Crets, choreograaf Laurent Flament en kostuumontwerpster Griet Van Landeghem.

Ook deze keer kan de revue rekenen op een sterrencast en een creatief topteam. Er werd gekozen voor een mix van gevestigde namen die reeds hun strepen verdienden in de voorbije twee edities met Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Britt Van der Borght, Ann  Van den Broeck  en een belangrijke rol voor Laurenz Hoorelbeke. Nieuwe namen zijn aanstormend musicaltalent Shana Pieters en vooral, gevestigd theater- en filmacteur HERBERT FLACK.  

 

Winterrevue 2017 - The Sound of Movies

Finale Winterrevue: The Sound of Movies